Свободно време

Цветана Манева навършва 70 години

Голямата българска актриса празнува юбилея си в предаването „Усещане за жена“

30.01.2014г. / 15 21ч.
Мария Дуковска
Цветана Манева навършва 70 години

Голямата Цветана Манева отпразнува 70-ия си юбилей в студиото на предаването „Усещане за жена“ днес. Целият екип на предиобедното шоу и поднесе огромен букет с цветя и подарък, създаден специално за нея – две дантелени чаши. Подаръкът е дело на дизайнерката Екатерина Лашова, която също гостува в предаването. Цветана Манева сподели с водещата Гергана Стоянова мили моменти от детството си, както и за отношенията с блестящия си баща Георги Манев и с майка си.

„Той искаше да ме предпази. Първоначално – като ми втълпяваше, че не съм достатъчно добра“, припомни си първите си опити в актьорството и реакцията на баща си. Майка й обаче винаги му опонирала. „Баща ми винаги ми е бил най-високият критерии“, сподели Манева.

Голямата актриса разказа и за уникалните си отношения с Любен Гройс. „Той ме научи на всичко, което съм сега. На устойчивост, на отговорност и дисциплина, на сърдечна интелигентност“, допълни Цветана Манева.

По традиция и днешният четвъртък не мина без забележителното присъствие на най-малките звезди в ефир – Николо и Матия – близнаците на Лео и Лучия. Двамата юнаци посрещнаха мини-рожден ден в ефира на „Усещане за жена“ и отпразнуваха 3 месеца с малки торти.

Лео пък им поднесе уникален подарък – в момента той записва песен за синовете си, която носи името „За вас“. Любимият рапър и готвач изпя част от припева на парчето и допълни, че песента е не само за Николо и Матия, но и за всички деца.

„Като пораснат искам да ги снимам и във видеоклип“, разкри намеренията си Лео. Той демонстрира в ефир как учи децата „да говорят“, повтаряйки им звуци, които близнаците възпроизвеждат.

Лучия и нейната домашна помощница пък демонстрираха как се прави ежемесечното измерване на бебетата. Оказа се, че Николо и Матия се движат изцяло в нормите и на 3 месеца вече тежат по 5,900 кг, а са високи 58 см.

В края на живото включване от дома на най-малките звезди в ефира, зрителите видяха и как близнаците правят гимнастика, като получиха ценни съвети кои упражнения са полезни за развитието на бебетата и как родителите да ги изпълняват.

Коментирай