Свободно време

7 романтични филма за Свети Валентин

Преоткрийте любовта

14.02.2014г. / 13 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Те са класика и са филмите, които можем да гледаме отново и отново, откривайки всеки път колко силна може да бъде любовта. Ако вече сте планирали нещо романтично за празника на „Свети Валентин“ или все още не, оставете си малко време, за да гледате едни от най-вълнуващите и романтични филми.

Notebook – Филм с невероятно послание за любовта. Героите биват разделени от родителите на момичето. Но след години те отново се срещат и страстта между тях пламва отново. Тогава единият от двамата ще бъде изправен пред избор. Какъв ще бъде той? За да разберете, гледайте лентата.

Pretty Woman – Колкото и пъти да си пуснете този филм, никога няма да ви омръзне да гледате романтичната история между Красивата Джулия Робъртс и очарователния Ричард Гиър.

Notting Hill – Една безгрижна романтична комедия с участието на Хю Грант и Джулия Робъртс. Тя е известна звезда, а той е просто един обикновен човек, който се влюбва в холивудската звезда Анна (Робъртс). За щастие любовта му не остава несподелена.

Ghost – История, която ще ви докосне дълбоко, показваща, че любовта продължава да живее и след смъртта. Невероятна игра на Деми Мур и вече покойният Патрик Суейзи.

Dirty Dancing – Ако сте влюбени и обичате танците и особено мръсните, това е вашият филм. Понесете се по музиката и преоткрийте страстта.

Love Actually – Британска романтична комедия, която напомня, че любовта е навсякъде. Вълнуващ филм, който показва всички измерения и предизвикателства, които любовта ни поднася. Не пропускайте невероятната игра на любимия ни Хю Грант.

Grease „Брилянти“ несъмнено е един от най-романтичните филми, изпълнен с много музика, танци и чувства. История, която разказва за пламналата любов между доброто момиче Санди (Оливия Нютън Джон) и лошото момче в лицето на чаровния Джон Траволта.

Снимки: outnow.ch

Коментирай