Свободно време

Риалити показва света на богатите руснаци в Англия

„Посрещнете руснаците“ е първият телевизионен проект, който документира как живеят руснаците в Англия

09.02.2014г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеки е чувал за света на богатите, но малцина са тези, които са имали възможността да надникнат в него. Благодарение на нов телевизионен проект зрителите ще имат възможност да се докоснат до лукса и начина на живот на едни от най-богатите хора – руснаците, живеещи в Лондон.

„Посрещнете руснаците“ е първият телевизионен проект, който документира как живеят руснаците в Англия. Българските зрители ще имат възможност да го видят. Поредицата се състои от 9 епизода по 60 минути и ще се излъчва всяка неделя, като първият епизод стартира на 16 февруари от 21:00 часа по FOX Life.

Продукцията ще запознае зрителите със света на отбрани богати руснаци, украинци и хора от други бивши съветски републики, които в момента живеят в Лондон. Според изчисления в момента в Лондон живеят около 300 000 руско говорящи граждани като между тях има по-богати от кралицата. Богаташи, красиви модели, известни частни училища и пищни имоти са само част от техния необикновен начин на живот.

Свързани статии

Ще имате възможност да видите пленителни персонажи с невероятни житейски истории като ултрабогат финансист, колекционер на изкуство, руската Виктория Бекъм и съпруга й футболист, украинска поп звезда и бивша Мисис Свят Камалия и съпругът й милиардерът Захор както и много други.

Всеки епизод е посветен на различна тема от разнородния им приказен живот – от мода и семейство до това какво искат родителите за децата си.

Риалити форматът е част от обновената програма на FOX Life, който от този месец сменя и визията си. Българските зрители ще могат да гледат както американски и европейски комедийни и драматични сериали, така и шоу и документални програми. Програмата комбинира нови продукции, любими сериали и интересни риалити формати като „Посрещнете руснаците“.

Снимка: FOX Life

Коментирай