Свободно време

Мариус Куркински мечтаел за дом, съпруга и семейство

Най-романтичните моменти от сватбата на Мая и Георги Илиеви. Приказката продължава само в телевизионния таблоид

13.02.2014г. / 13 39ч.
Аз жената
Мариус Куркински мечтаел за дом, съпруга и семейство

На 15-ти февруари в 23:30 по TV7 зрителите на „Поверително от NL“ ще се потопят в емоционалната атмосфера на една сватба, която бе сред най-строго пазените тайни на бившата групировка ВИС 2. Малцина имат възможността да споделят спомените си от най-сантименталния момент в живота на две личности, които все още са в центъра на медийното внимание.

Тази събота историята продължава с приказката за любовта, приятелствата и предателствата, за черните и белите страни на прехода, за гангстерите и добре облечените бизнесмени.

Предаването ще преведе зрителите през емоциите на сватбения ден за Жоро и Мая Илиеви – първата целувка, размяната на пръстени, първите глътки празнично шампанско, хвърлянето на букета на булката, VIP персоните, скромните родители на Мая Илиева и майката дала живот на страховитите босове на ВИС 2 – Венка! Кои са знаковите лица, присъствали на сватбата? Какво още се е случило на най-коментираната сватбена церемония, преди цели 20 години?

Свързани статии

Царят на таблоидите ще покаже едно артистично и до болка откровено интервю на забележителната актриса Мария Сапунджиева с ненадминатия Мариус Куркински. Пред нея, надареният с необикновен талант актьор и режисьор ще признае, че именно гостуващата в предаването актриса е била причината да попадне в плен на театралното изкуство: „Първо стана влюбването в театъра. Като дете ходех да гледам едни залези, които досущ приличаха на сцените от филма „Хан Аспарух“. Дори си мислех, че може един ден да играя тази роля. Един ден в училище ни раздадоха билети за театър за представлението „Шестте пингвинчета“. Тогава на сцената излезе ти. Така започна животът ми“, откровен е Мариус Куркински.

Срещата пред камерата бе изненада и за двете звезди на сценичното изкуство. Мариус и Мария признават, че за първи път застават един срещу друг в подобен разговор. Пред Сапунджиева, Куркински разкрива душата си и споделя: „Една от мечтите ми тогава беше, че на 30 ще имам съпруга, къща и деца. По едно време си мислех да ставам учител по пеене“.

Как се е променил през годините Мариус Куркински? Как приема заобикалящия го свят? Кога е изгубил чистотата на детското в себе си? Случвало ли се е да се чувства отблъснат от публиката? Отговорите на всички въпроси само пред гост-водещия в „Поверително от NL“ – Мария Сапунджиева.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Ангелова ( преди 10 години )
Абсолютно недопустимо, как някакви си "сценаристи" на въпросното Поверително от NL могат да съчетаят по неведоми естетически и съдържателни критерии интервю с една от най-важните фигури в съвременния български театър с кадри от въпросната сватба... Ужасно и симптоматично!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Даная ( преди 10 години )
Да не си е сменил пола,че мечтае за жена и семейство?!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар