Свободно време

Джейми Оливър във вълнуваща кулинарна поредица

„Моето меню за 30 минути“ ще ви научи как да използвате рационално всяка минута

22.02.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Джейми Оливър. Снимка: David Loftus 2010

Джейми Оливър. Снимка: David Loftus 2010

Забързаното ежедневие и неувереност в кухнята е причина за много хора да се хранят предимно с полуготови и замразени храни. Те не само, че имат ниска хранителна стойност и много калории, но са и далече от идеята за здравословното хранене. В тези моменти отново може да се доверите на чаровният готвач Джейми Оливър.

През март той е подготвил още една интересна поредица от кулинариятаМоето меню за 30 минути“, в която ще ви научи как да използвате рационално всяка минута за приготвянето на повече от едно ястие, когато се приберете у дома след дългия работен ден. Вълнуващата кулинарна поредица от 40 издания по половин час дава полезни указания на неизкушените от готварството.

Свързани статии

Джейми говори много, действа бързо и почти в реално време създава чудесни домашно приготвени ястия от нулата – питателни основни блюда, вкусни ордьоври и салати, прекрасни пудинги и освежаващи напитки – добавяйки собствения си уникален подход към всеки елемент.

Поредицата е в подкрепа на продължаващата мисия на Джейми Оливър да подобрява живота на хората чрез храната, като се справя с проблемите в кухнята – като начало липса на самоувереност и липса на време. Резултатът е колкото актуален и полезен, толкова и красив и съблазнителен. Не пропускайте „Моето меню за 30 минути“ от 10 март, от 13:15 часа по телевизия 24 Kitchen.

Снимка: David Loftus 2010

Коментирай