Свободно време

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „Като две капки вода“

Не пропускайте „Като две капки вода“ по Нова телевизия от 10 март от 20.00 часа

04.03.2014г. / 16 32ч.
Михаела Лазарова
Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „Като две капки вода“

Само след броени дни зрителите на Нова телевизия отново ще могат да се забавляват със звездните трансформации в предаването „Като две капки вода“. Телевизионният формат стартира на 10 март от 20.00 ч., а едни от звездите, които ще зарадват в различни образи публиката ще бъдат Деян Донков и Мая Бежанска, които са и най-новите попълнения.

Те бяха представени на официална медийна премиера от продуцента Маги Халваджиян и неговия екип. Всички присъстващи журналисти успяха да видят преобразяването на актрисата Невена Бозукова-Неве в Мадона.

За всеки образ, който ще се появи на сцената на „Като две капки вода“, екип от професионални гримьори и стилисти ще отделя поне по три часа. На медийната премиера професионалистите показаха преобразяването на Неве за рекордните 30 минути.

Ето какво споделиха Деян Донков и Мая Бежанска пред журналистите.

„Не зная да имам официален музикален албум“ – така Деян Донков коментира своето най-голямо притеснение в „Като две капки вода“. Пеенето за него ще бъде най-трудно, но пък увери, че е жаден за нови роли. Затова и приема да бъде сред 8-те участници в новия сезон на „Като две капки вода“.

„Обичам магическото „ако“ – ако това „ако“ в „Като две капки вода“ стане магическо, значи ще победя“ – допълни той.

Свързани статии

Мая Бежанска – актрисата, която радваше всички с детския си глас с „белите маратонки и изтъркани джинси“, сега ще мери сили със своите колеги в най-забавното предаване за звездни преобразявания. Тя копнее за роли, които са близки до нея като например Сезария Евора, шеговито коментира Мая.

Звездата, чиито образ пресъздава „Трябва да бъде дебела, черна, с пура в ръка и с нисък глас“. Чаровната актриса сподели, че много се притеснява да влезе в ролята на R&B изпълнители, защото не е сигурна къде точно трябва да „влезе“ в песента, и докато разбере – тя вече е приключила.

Не пропускайте „Като две капки вода“ по Нова телевизия от 10 март от 20.00 часа.

Коментирай