Свободно време

Деян Донков нацелува 16 дами за една вечер

Актьорът се превъплъти в образа на Елвис Пресли в шоуто „Като две капки вода“

11.03.2014г. / 13 53ч.
Мария Дуковска
Деян Донков нацелува 16 дами за една вечер

Нети като Лайза Минели е първият победител във втория сезон на „Като две капки вода“ по Нова. Безупречното й изпълнение на Cabaret й отреди първото място, а наградата си от 1000 лв. тя дари на децата от дома на отец Иван.

Много емоционално, артистично и вълнуващо за зрителите и участниците премина първият епизод, в който видяхме Павел Владимиров като Дичо, Къци като Васил Найденов, Мая Бежанска като Тони Димитрова, Неве – Джеси Джей, Иво Танев – Том Джоунс, Стефания Колева – Шакира. Секссимволът на българския театър – Деян Донков, разтопи женските сърца с изпълнението си на Краля на рока Елвис Пресли – Love Me Tender. Той дари с целувка 16 дами в залата и безапелационно се превърна в техен любимец.

Журито също бе завладяно от емоцията и видяхме трансформациите на Маги като Георги Минчев, Хилда като Ела Фитцджералд след „четиричасов кошмар“, Милица в шеметното изпълнение от филма Маската, а най-новият член – Юлиан Константинов – като Адриано Челентано. Ръкавицата е хвърлена, след като Зуека и Рачков приеха предизвикателството да изпълнят „песен по избор“ в следващия епизод на предаването.

На 17 март, от 20.00 часа по Нова ще видим вече и първите разменени роли в най-забавното предаване за звездни преобразявания. Павел ще влезе в ролята на Duffy, а Къци – в още една легенда на българската естрада – Лили Иванова. Нети ще видим като Майкъл Джексън, Стефания – Ваня Костова, Иво – Звезди. Кошмарът на Мая Бежанска да изпълни рап парче се сбъдна – тя ще трябва да стане като две капки вода с Криско. От крал на рока Деян ще обърне настроението на 180 градуса с Продиджи.

Победителят от миналата година – Рафи, сбъдна мечтата си да влезе в ролята на Дони, и изпя две от култовите парчета на певеца „Кукла“ и „Стая с лилави стени“. По средата на изпълнението рамо до рамо до него застана и оригиналът – музикалният продуцент на шоуто – Дони.

Подготовката за новите им роли вече тече, а екипът от гримьори, стилисти и фризьори вече работи над следващото предизвикателство за тях – 8 участника с повече от 40 часа подготовка за всеки. Как ще се справят те, ще видим на 17 март, от 20.00 часа по Нова.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
Абе не им беше зле на дамите:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар