Свободно време

Калин Вельов и Диана: Заченахме дъщеря си някъде по пътя

Той ме привлече с караваната си, аз бях само на палатка засмя се половинката на перкусиониста в „Усещане за жена”

12.03.2014г. / 12 26ч.
Мария Дуковска
Калин Вельов. Снимка: Усещане за жена

Калин Вельов. Снимка: Усещане за жена

Специални гости на Катето Евро в предаването „Усещане за жена“ днес бяха най-усмихнатата двойка – перкусионистът Калин Вельов и половинката му Диана. Двамата разказаха в ефир как са започнали връзката си, как се е появила дъщеря им Карина и кога ще вдигнат сватба.

„Връзката ни започна малко преди да снимаме клипа на „Отново е лято“. Само малко бяхме консумирали любовта си, но после нещата се задълбочиха“, обясни музикантът. Диана обаче го прекъсна, за да разкаже в подробности. „Примами ме с караваната си, защото аз бях само на палатка. Започнахме да пътуваме много с мотора. Ходихме до Турция. Всичко беше много бурно, а детето го направихме някъде по пътя, сред природата“, с усмивка добави чаровната половинка на Калин.

Тя разказа, че Вельов изобщо не може да устои на дъщеря си и буквално се разтапя пред нея. „Само като се прибере и се вкопчва в Карина“, сподели Диана в студиото на „Усещане за жена“. „Направихме й погачата в София и през нощта тръгнахме за морето, а когато стана на годинка вече я водехме на палатка. Расте сред пясък и вълни. Качваше се на каяк и скутер“, допълни тя. „Искаме да я закърмим с любов към природата“, обясни и самият Калин.

„Искаме да имаме и второ дете, но ще си дадем малко почивка“, разкри Калин. Диана пък призна, че сватбата не е на дневен ред. „Взаимоотношенията ни са на първо място. Пък и той вече ми е предлагал!“, сподели за пръв път Диана. И двамата обаче са на едно мнение – искат да се порадват на живота и да си го живеят както досега.

Коментирай
Свободно време