Свободно време

„Безумна любов“ пренася на голям екран частица от света на „Ромео и Жулиета“

Романтичният филм тръгва по кината на 14 март

13.03.2014г. / 17 40ч.
Мария Дуковска
Кадър от филма "Безумна любов".

Кадър от филма "Безумна любов".

Филмът „Безумна любов“ изпреварва със седмица официалното настъпване на пролетта и донася в кината огромна доза нежни емоции и вълнуващи трепети, присъщи на най-непредсказуемия сезон.

Продукцията е дело на продуцентския тандем, работил по ТВ сериалите „Ориндж Каунти – Кварталът на богатите“ и „Клюкарката“ и пресъздава премеждията на екранната двойка Алекс Петифър – Габриела Уайлд.

Двамата актьори, поставени в центъра на любовната история, за първи път си партнират на голям екран. Алекс Петифър, който през последните години зрителите видяха в „Аз съм номер четири“ и „Професия: стриптийзьор“, споделя впечатления за екранната си половинка: „Тя притежава красота, която те оставя без дъх. Изглежда като супермодел, но всъщност е много истинска и срамежлива – комбинация между най-красивото и най-скромното момиче. Просто е перфектна за ролята на Джейд.“

Продуцентът Джош Шварц споделя, че най-трудно за него и колежката му Стефани Савидж е било да направят така, че филмът да съчетава елементи от класическата филмова мелодрама и да дава усещането за съвременен, модерен романс. „Със Стефани работим заедно от дълго време и обожаваме класическата младежка драма. Когато разказваш история за млади хора, всичко изглежда много крайно и е въпрос на живот и смърт. Искахме да създадем съвременна епична любовна история, която е все така истинска, достоверна и носи в себе си частица от света на „Ромео и Жулиета“, коментира Шварц.

 

Свързани статии

„Безумна любов“ разказва историята на неопитната и затворена в себе си абитуриентка Джейд и нейния възлюбен – красив младеж с приключенски дух и тъмно минало. Бащата на Джейд твърдо се противопоставя на страстната връзка и неочаквано фриволното поведение на дъщеря си, която според него опознава живота в компанията на напълно неподходящ партньор.

Семейните дискусии и ограничения обаче не са в състояние да потушат огъня, разбунтувал се в сърцата на двамата влюбени и съвсем скоро младото момиче се сбогува с невинното си минало и отваря нова страница не само в своя живот, но и в живота на най-близките си хора.

Филмът идва в кината у нас на 14 март 2014 год.

Коментирай