Свободно време

Катето Евро се оперира в ефир

Водещата на „Усещане за жена“ хвърли очилата благодарение на испанско светило

17.03.2014г. / 13 08ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Усещане за жена"

Снимка: "Усещане за жена"

Катето Евро захвърли диоптричните очила завинаги! Тази събота тя се подложи на сложна операция за корекция на зрението, която днес показа в ефира на предаването си „Усещане за жена“ по TV7.

Още в първите минути на днешното предаване водещата се извини, че е без грим, но трябва да пази известно време очите си. Зрителите пък видяха кадри от уникалната безкръвна интервенция, с която лекарите смениха биологичните лещи на Катето Евро с импланти.

Операцията на водещата направи испанският офталмолог проф. Хорхе Алио. „Той е едно от световните светила. Дори уредът, с който ти направиха операцията, е негова разработка“, коментира гостът в студиото – офталмологът Александър Ангелов.

Свързани статии

Оказа се, че самият проф. Алио е избрал да направи операцията на Катето по време на кратката си визита у нас, защото е голям фен на киното. Също в събота, той е коригирал зрението на още една голяма българска актриса – Аня Пенчева.

„Професорът ми каза, че докато съм жива ще виждам кристално“, похвали се Евро в ефир. Водещата с радост разказа, че е изхвърлила очилата си, които никога не е харесвала и са й били голяма тежест и разход. „Дори сутринта не ги потърсих на нощното шкафче, защото и наблизо, и надалеч, и по средата виждам идеално“, сподели Катето Евро в предаването си „Усещане за жена“.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
абе и аз бих се оперирала безплатно, та ако ще и да е в ефир
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Kateto ( преди 10 години )
evala na Kateto ...mnogo q haresvam...jena s chuvstvo za humor i svoboden duh
отговор Сигнализирай за неуместен коментар