Свободно време

Вълнуващ английски лагер с BRITANICA

14 години традиции с планински приключения, английски език, чист въздух, разнообразни и културно обогатяващи програми за деца и тийнейджъри

02.04.2014г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: BRITANICA

Снимка: BRITANICA

Всяка година през месец юли BRITANICA предлага летен лагер в планината за малки и големи.

Английският лагер BRITANICA Summerland се провежда в Пампорово за деца от 8 до 12 години и в живописната местност Катарино, за тийнейджъри от 13 до 16 години. Разнообразни и увлекателни програми съпътстват всеки ден от лагерните дни.

С походите в гората, скаутските програми, игрите и спортовете децата ще научават интересни факти за света, за природата, ще развият своето въображение и креативност.

Това, което прави лагера незабравим, са динамичните занимания, в които децата се забавляват, учат, зареждат се с енергия, опознават природата и създават нови приятелства. Английските програми осигуряват на участниците среда, в която да общуват свободно на английски език всеки ден по минимум 5 часа. Наред с това участниците развиват социални умения като лидерство, работа в екип, изграждат ценности като толерантност, грижа за природата и отговорност.

В програмата има и много приятни спортни занимания и състезания, както и екскурзии с походи до интересни места. В два от дните малките участници в Summerland Пампорово ще се отправят към Националната астрономическа обсерватория на връх Рожен и ще имат възможност да се порадват на пленителните Роженски поляни.

Тийнейджърите ще посетят Парка за танцуващи мечки в град Белица и ще поемат на поход към заслон „Ветеран“ в Рила планина. Приключенският дух е гарантиран с програмата Outdoor Adventures. Децата ще научат как да правят заслон, да организират бивак, да си набавят вода и храна сред природата.

И не на последно място, децата имат възможност да развиват своите артистични интереси в арт клубове по творческо писане, приложни изкуства, музика и танци, актьорско майсторство, изобразително изкуство и фотография. Подробна информация за двата лагера и описание на програмата по дни може да откриете на summerschools.bg.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Цвети ( преди 9 години )
Малката ходи там и съм много доволна, няма как да проговори езика ако не го упражнява, това е.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар