Свободно време

Папараци изловиха Татяна Лолова

Тази събота най-горещият телевизионен таблоид ще покаже ексклузивни кадри от погребението на митичния подземен бос Васил Илиев, както и много други горещи новини

04.04.2014г. / 13 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Поверително от NL

Снимка: Поверително от NL

Тази събота само най-горещият телевизионен таблоид „Поверително от NL“ ще покаже ексклузивни кадри от погребението на митичния подземен бос и създател на групировките ВИС и ВИС 2 – Васил Илиев. Папарашкият обектив улови плеяда от светски персони.

Къде и с кого отпрашва Татяна Лолова след церемонията по раздаването на престижните театрални награди ИКАР? Как преминава ежедневието на предсрочно освободения от бразилски затвор олимпийски шампион по вдигане на тежести, Гълъбин Боевски? Отговорите на тези въпроси дава единственото папарашко шоу на 5-ти април, събота точно в 22:30, само по TV7.

Часовете преди полунощ ще бъдат горещи и по испански страстни. Одисеята от Иберийския полуостров продължава с епизод от специалния риалити проект на „В легло с Азис”. Докато се забавляват в испанската столица, Николета не пропусна да разпита Азис за всички подробности от интимния му живот, семейните тайни и съкровените спомени от детството му.

В специалния риалити проект краля на фолка признава, че стилът му е изцяло повлиян от модната икона Николета Лозанова. Пред импровизираната камера, запечатала испанската фиеста, Азис през сълзи признава: „Майката на детето ми – Гала, е моето семейство. Тя ми дава усещане за уют. Рая ме прави щастлив по особен и специален начин“.

Притиснат от приятелката си, Азис разкрива, че е влюбен и се чувства значим и обичан. Ангелогласният изпълнител не каза нищо повече за партньора си, но сподели, че е важно родителите му да одобряват човека с когото е: „Така семейната картинка изглежда завършена”.

Бил ли е жертва на изневяра, кой е най-милият спомен от детството му в огромната костинбродска фамилия, лесно ли се доверява и защо не иска да се прибира в България – Васил Боянов, без цензура и грим в специалния риалити проект – „В легло с Азис”. Броени седмици преди нацията да избере своите представители в Европейския парламент, дизайнерът Албена Александрова ще направи стилна дисекция на най-добре облечените политици.

Кои са най-елегантните? Какво отличава автентичния стил от масовия вкус? Кой попада в топ десет и кое е името на безспорния моден фаворит? Нощните похождения на клюкарката Лили донесоха всички модни гафове, стилови недоразумения и елегантни попадения.

Голямата награда в третата седмица на конкурса за папарашки снимки „Поверително от феновете“ е за находчив фен, който е успял да улови примата Лили Иванова по време на нейно участие. Снимката ще бъде показана в предаването в събота на 5 април.

Снимка: „Поверително от NL“

Коментирай