Свободно време

Приказни детски фотографии, създадени от една майка

Цветна история за живота на две деца и техните приятели животни в една уютна ферма

23.04.2014г. / 15 51ч.
Илияна Николова
Снимка: Elena Shumilova, Flickr

Снимка: Elena Shumilova, Flickr

 

Прелестният детски свят трудно може да бъде показан в снимки! Красотата и магическата му сила са незабравим спомен, който тегли с невъобразимата си сила всички възрастни към безвъзвратно отминалото време.

 

 

 

Една руска майка и фотограф Елена Шумилова потапя зрителите в един красив свят на детска чистота и обединение с природата чрез великолепните фотографии на нейните деца, заобиколени от живота във фермата, в която живеят.

Тези прекрасни снимки на Елена Шумилова представят свят, който се върти около две момчета и очарователните им куче, коте, зайче и патенца. В този вълшебен свят, запечатан в прелестни цветове, се крие послание за вечно и неопетнено приятелство, способността за което често губим с възрастта, за разлика от децата.

Талантливата майсторка на фотографията създава уют и топлина с творбите си, като същински художник, като оставя зрителите изумени.

„Деца и животни – това е моят живот. Аз съм майка с двама сина и ние прекарваме изключително много време във фермата.“ – скромно споделя тя.

Прелестните фотографии на Елена Шумилова разгледайте тук.

Източник: Elena Shumilova, Flickr

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )