Свободно време

Топ 10 най-желани мъжки персонажи в киното

По кой герой си падате?

14.05.2014г. / 10 54ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.com

Снимка: Outnow.com

Обичате ли киното? А заглеждате ли се по изкусителните герои, изваяни с холивудските си тела, брилянтна бяла усмивка и богат набор от качества? Всички го правим! Типична женска черта е да гледаме филм заради главните герои и да мечтаем за идеалния мъж. Мечтаем този идеал, по който въздишаме в киното, да се пренесе и в реалността. Мечтаем да го срещнем и да заживеем щастливо завинаги.

Да. Така става в приказките и филмите. И нищо не пречи да мечтаем! За кого бленуват жените? Кои са любимите мъжки персонажи в киното, оглавяващи класациите на женското сърце? Вижте!

10. Джак Доусън


Сладкият Джак, изигран от Леонардо ди Каприо, е интелигентен, внимателен, артистичен и чувствителен, когато се налага. Коя жена не би била буквално пометена от обаянието му, въпреки това, че е беден като църковна мишка?! Той е момче, което умее да се справя добре в различни ситуации, да се вписва в различни общества, дори и там, където не му е мястото. Смел, съобразителен, той спасява живота на Роуз неведнъж.

9. Максимус


Легендарният генерал от епичния филм на Ридли Скот „Гладиатор“, пресъздаден от Ръсел Кроу, е символ на мъжество, сурова сила, но и лоялност, любов и отдаденост. Героят на Кроу е смел и решителен. Няма жена, която да не е мечтала за такъв мъж. Дори в днешни дни, когато мъжеството не се мери по силата на меча, качествата, които притежава Максимус остават вечни.

8. Рет Бътлър


Изкусителният и арогантен Рет Бътлър (Кларк Гейбъл) от „Отнесени от вихъра“ през далечната 1939 година до ден днешен остава символ на мъжествеността и мъжката елегантност. Той е забележителна фигура, презираща строгите социални нрави и порядки. Бунтар, със завладяващ тембър на гласа и поглед на непоправим сваляч, Бътлър може да разтопи и най-коравото и силно женско сърце.

7. Локи


Не само добрите момчета са харесвани. Много от отрицателните герои възбуждат женското любопитство и фантазия. Локи (Том Хидълстън), братът на добрия бог на гръмотевиците – Тор, е типичният символ на безскруполност и безчестие, но в комбинация с проницателни сини очи и хапливо чувство за хумор, Локи се превръща в естествен чаровник, пленяващ фантазиите на милиони жени по света.

6. Джейсън Борн


Независимо от обикновения си гардероб, проблемите с паметта и фактът, че всички се опитват да го убият, Джейсън Борн (Мат Деймън) е съвкупност от мъжество, сексапил и дяволски добър майстор на бойните изкуства, с който всяка жена би се чувствала в безопасност.

Коментирай