Свободно време

Ивайла Бакалова претърпя тежък инцидент

Миската е с тежка фрактура след поредната мисия

14.05.2014г. / 12 59ч.
Михаела Лазарова
Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова

Четири дни преди големия финал в „Къртицата“ 2, Ивайла Бакалова претърпя тежък инцидент. При вчерашната Мисия, супергероите бяха изстрелвани с катапулт и се приземяваха върху мрежа, обезопасени с въжета. Силният камшичен удар на въжето е станал причина Ивайла да получи тежка полифрагментна фрактура на крака.

Веднага след инцидента на Бакалова й е оказана първа помощ, била е шинирана на място и откарана в болница. Днес предстои първата операция на Мис България.

Според правилата на формата още преди влизането си в предаването всеки участник подписва договор, че е информиран и е съгласен да участва в мисии от всякакъв екстремен характер.

Свързани статии

Отделно преди всяка екстремна мисия участниците подписват декларация, в която заявяват, че са наясно с рисковете и доброволно участват в мисията. Всеки един от участниците има застраховка от продукцията и при нужда от лечение разходите се поемат изцяло от продукцията.

Ивайла Бакалова бе сред златната седморка-финалисти в „Къртицата“ 2 и един от най-силните играчи в телевизионното риалити. Неочакваният инцидент на крачка от финала на 17-ти май, слага край на участието й в играта, но най-важното в момента е благополучното й лечение и възстановяване.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
druga jujka ( преди 9 години )
Не знам какъв играч е била, но изглежда отвратително зла и по-грозна от дявола.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Дано остане без крак, вещица ***!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
Жалко, беше добър играч и една от най-интересните личности
отговор Сигнализирай за неуместен коментар