Свободно време

Регистрирайте децата за велокроса на Az-deteto.bg за 2014 година

Велокросът отново ще се проведе в столичния парк „Заимов“

30.05.2014г. / 17 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Традиционният велокрос на Az-deteto.bg за 2014 година ще се проведе в столичния парк „Заимов“ при централния вход около розариума на 7 юни събота (2014 г. от 9 часа.).

Забавното състезание ще се състои за 13-и пореден път, с любезното съдействие на Столична община.

Желаещите да участват, може да се регистрират тук.

Всеки участник във велосъстезанието ще може да покаже умения в любимото си спортно занимание, а най-добрите ще спечелят и страхотни награди.

Желанието ни е всички да оставим поне за малко любимите си компютри, за да се забавляваме заедно няколко часа на открито и в добра компания.

Всички деца, които желаят да участват, са поканени да го направят, но след задължителната регистрация в онлайн платформата.

След като се запишат, всичко, от което се нуждаят участниците е собствено колело, предпазна каска и поне един родител, който да ги придружи на състезанието.

Както всяка година, във велокроса могат да се състезават деца до 12 години, но разделени в 5 отделни възрастови групи: до 5 години, от 5 до 6 г., от 7 до 8 г., от 9 до 10 г., от 11 до 12 г. Първи ще се състезават най-малките участници с триколки, като след тях продължават по-големите.

Всяка група ще трябва да измине различна дистанция, като на най-големите е поверена най-дългата отсечка. От всяка състезателна група ще има по един победител, който ще получи голяма награда в края на състезанието, предоставена от партньорите на събитието.

Финалът и награждаването на победителите ще бъдат в 13 часа.

Велокрос 2014 се провежда в партньорство със Столична община и с подкрепата на ЧЕЗ България и Easy Credit.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )