Свободно време

„Образцов дом“ на 10 години и с късометражен филм

Романът се преиздава за пети път, като в това издание са добавени 10 нови глави

21.05.2014г. / 13 24ч.
Михаела Лазарова
Ваня Щерева. Снимка: Булфото

Ваня Щерева. Снимка: Булфото

Преди дни в столичен клуб, на изискано парти, Ваня Щерева събра приятели и фенове на нейното изкуство, за да отпразнува 10 години от появата на най-успешния й роман „Образцов дом“. Романът се преиздава за пети път, като в това издание са добавени 10 нови глави.

Партито бе организирано, за да отбележи 10 годишния юбилей от неговото написване. Успоредно с това Ваня Щерева представи и късометражен филм, заснет по книгата. В него гостите успяха да видят великолепната игра на Стефания Колева (в ролята на Юлия) и Карла Рахал (в ролята на Петя), а също така и документални кадри с участието на Ваня Щерева, почитатели на романа, както и близки приятели също участвали в създаването на 30 минутната лента.

Самата Ваня сподели пред гостите си, че за всяка книга, която издава, прави кратко филмче и че само за „Образцов дом“ не е имало специално заснето филмче с изключение на музикален видеоклип.

Свързани статии

Сред гостите на юбилейното парти бяха Руслан Мъйнов, Ива Екимова, Нели Петкова, Ирра, Джийсън Брад Люис и много други.

Както на всяко парти, така и на това имаше приятна музика. Гостите се забавляваха с песните на Мила Роберт, група „Остава“, а Ирина Флорин представи най-новото си парче по текст на Ваня Щерева. Очаквайте скоро късометражния филм и в интернет.

Снимка: Ciela

Коментирай