Свободно време

Хю Лори с концерт през лятото

Билетите за концерта на Хю Лори в София са на привършване!

27.05.2014г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Хю Лори. снимка: Артишок

Хю Лори. снимка: Артишок

Само след няколко седмици за първи път българската публика ще има възможността да чуе музиката на любимия на милиони фенове актьор Хю Лори. Заедно с него в дует ще блесне магнетичният глас на екзотичната, чаровна и изключително талантлива певица – Gaby Moreno.

Чудната изпълнителка от Гватемала може да се похвали с Латино Грами за „Най-добър нов изпълнител“ от 2013 г. Певицата пристига в София, като част от „The Copper Bottom band“. Хю Лори ще стъпи на българската сцена на 11 юли, когато е неговият концерт в зала 1 на НДК.

Към Лори ще се присъедини и друга гласовита дама, която ще му припява. Това е американската soul певица Jean McClain, а целия „The Copper Bottom band“ в негова подкрепа, ще наброява общо седем души. Вълнуващ репертоар от танго, джаз и блус стандарти, подправени с много чар и хумор са сред очакваните елементи и моменти в шоуто на световната звезда у нас.

На въпроса Какво да очаква публиката от шоуто, в наскоро дадено интервю за канадската преса, Хю Лори отговаря:

„Надявам се, че хората ще правят всичко това, което би трябвало да правят. Да се смеят, да плачат, да танцуват и всякакви подобни неща ... не искам представянето на албума да е просто рецитал. Искам да е драматично, романтично, забавно и вълнуващо – да бъде истинско Шоу!“.

Свързани статии

Пролетното турне на Хю Лори започна миналата седмица от Ванкувър, Канада и ще продължи на територията на САЩ до началото на юли. След кратка почивка го очакваме у нас в рамките на европейското турне в подкрепа на втория му албум „Didn’t It Rain“ (2013), което ще стартира точно от София на 11 юли.

Организаторите на събитието от EventEase, с подкрепата на Артишок пускат в продажба билети и за втори балкон на зала 1 на НДК, тъй като тези на партера са на привършване.

Цената на билетите за втори балкон е от 50 до 65 лв.

Те могат да бъдат закупени в интернет от www.ticketportal.bg, както и от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала „Арена Армеец“, вериги Office1Superstore, Booktrading, Книжен център „Гринуич“, магазини „На Тъмно“. В работно време, билети се продават и в офиса на Тикетпортал – ул. „Цар Иван Шишман“ №7.

снимка: Артишок

Коментирай