Свободно време

Месец на детето в Театър „София“

През целия месец малчуганите ще могат да изпращат рисунки, вдъхновени от приключенията на героите в „Ян Бибиян“

28.05.2014г. / 10 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Театър "София"

Снимка: Театър "София"

Първи юни е специален ден – Ден на детето. Ден, в който светът на малките е изпълнен с много смях и забавления. Ако все още не сте планирали как ще празнувате Деня на детето, заповядайте в Театър „София“.

На 1 юни в театъра ще стартира Месец на детето. Ще бъде представена постановката „Ян Бибиян“. Инициативата включва подаръци и забавления за малките зрители на „Ян Бибиян“ в три поредни недели – на 1, 8 и 15 юни от 11.00 ч.

Само на 1 юни децата ще имат възможност да се снимат с героите от постановката „Ян Бибиян“, като за целта Театър „София“ осигурява и професионален фотограф. През целия месец малчуганите ще могат да изпращат рисунки, вдъхновени от приключенията на героите в „Ян Бибиян“.

Рисунките ще се изпращат на marketing.sofia@gmail.com и ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Театър „София“. „Ян Бибиян“ е постановка, която има и развлекателен, и възпитателен характер.

Свързани статии

Целта на инициативата с рисунките е да се провокират децата да помислят още малко за приключенията на героите на сцената в театъра и да покажат какво са видели и разбрали чрез творбите си.

Организаторите разчитат на родителите, бабите и дядовците, които водят децата на театър, да насърчат малките зрители да участват.

В представлението ще видите блестящата игра на актьорите Борис Георгиев, Николай Върбанов, Николай Димитров, Симона Халачева, Юли Малинов, Юлиян Рачков. Не пропускайте!

Снимка: Театър „София“

Коментирай