Свободно време

Мика Стоичкова и Иво Аръков сложиха край на връзката си

„Приказката ни свършва сега!“, написа Мика в социалната мрежа Facebook

12.06.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: bulfoto

Снимка: bulfoto

Само преди няколко дни Мика Стоичкова обясняваше как с Иво Аръков си живеят безгрижно, любовта цъфти. Като в едно истинско семейство двамата си разпределяли домашните задължения – той готвел, тя чистела... Идилия!

Връзката им обаче вече е в миналото, като самата Мика оповести раздялата в профила си във Facebook.

„Ще помоля всички, които досега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт.

Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават – Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва сега!“, написа щерката на Христо Стоичков.

Иво Аръков също обяви края на връзката, като само по-наблюдателните могат да открият различията в съобщението.

Свързани статии

„Ще помоля всички, които досега поставяха името ми и това на Мика Стоичкова под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт.

Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават – Обичам България и оставам тук с Театъра и Киното, изкуството което обожавам, Мика ще преследва нейните проекти, които подкрепям безрезервно! Приказката ни свършва ... сега!“.

И двамата вече смениха профилните си снимки, а техни приятели и почитатели изразяват съмнения дали всичко не е шега или PR.

Източник: Dnes.bg.

Коментирай