Свободно време

Йога занимания и цялостно балансиране на енергията

Намерихме ново място в София за уединение и духовни практики

30.06.2014г. / 12 04ч.
Илияна Николова
Снимки: Център "Мандала"

Снимки: Център "Мандала"

През този уикенд (на 28 и 29 юни) се състоя официалното представяне на центъра за цялостна трансформация – „Мандала“. Имахме удоволствието да се насладим на топло посрещане, вкусна домашно приготвена веганска храна и невероятно уютна обстановка.

Студио „Йога Мандала“ съществува от 2007 година, но сега, след 7 години, неговите любезни домакини успяха с положителната си мисъл и балансирана енергия да направят естествената крачка в еволюцията си, пренасяйки своите духовни практики в едно ново, слънчево и изпълнено със светлина пространство, в което да посрещат гостите си.

Центърът е създаден, за да предостави безопасно и свещено пространство за духовна практика. Неговите духовни водачи споделят за себе си, че не се ограничават с конкретна пътека, гуру или учение, те следват вселенските закони, които са общовалидни за всички хора във всяко време. Отворени са както за мъдростта и познанието на древността, така и за новите енергии и информация, които са валидни за нашето конкретно време, в което живеем – тук и сега!

Студиото се простира в обширно помещение на последните три етажа в нова сграда в центъра на София. Мястото е леснодостъпно, а съчетанието между класическа фасада и модерен интериор подчертава срещата на древността с новото време. Четирите тераси, декорирани в зен стил, са прекрасна възможност за посетителите да се насладят на летния полъх високо над шума на града.

Удивителното в новото място е, че съчетава тераси от двете страни на помещенията, в които посетителите могат да се насладят на изгрева от изток и залеза на запад по време на своите занимания.

Освен близо десет различни стила йога, в центъра ще откриете широк спектър от терапии и масажи, хомеопатия, енергийни лечения, психотерапия, астрология, нумерология, свободно дишане, дерматология, консултации по живо хранене, звукотерапия – изобщо всичко, което е необходимо за цялостното трансформиране и израстване на човека и душата.

Центърът е оборудван с големи зали за практики, съблекални и всякакви удобства, три кабинета за консултации и терапии, здравословен ресторант с вкусна веган храна, две лаундж зони, четири тераси и собствен магазин, откъдето посетителите могат да се сдобият с дрехи, изработени от естествени материи и органичен памук.

Центърът за цялостна трансформация е спокойно пространство в сърцето на забързания град, което ще приютява своите посетители и последователи и ще им дава уединение и наслада.

Снимки: Център „Мандала“, Az-jenata

Коментирай