Свободно време

Работа в кулинарно списание, сексуален тормоз, ФБР

„Сензацията“ – Джули Гаруд

12.07.2014г. / 12 25ч.
Аз жената
Снимка: Издателство "Хермес"

Снимка: Издателство "Хермес"

Сензацията“ балансира между романс и наелектризиращ съспенс, а историята на Пейтън Локхарт завладява интереса и сърцата на читателите.

За книгата:

Пейтън Локхарт завършва кулинарно училище във Франция. Връща се в Америка и си намира работа в популярно готварско списание. Пейтън работи под ръководството на Дрю Албъртсън, главен редактор и зет на собственика на изданието. Сбъднатата мечта обаче се оказва истински кошмар. Красивата млада жена се превръща в обект на сексуален тормоз от страна на шефа си. Тя заплашва да го съди, напуска работа и се връща у дома.

Пейтън и сестрите й получават неочакван подарък от чичо си – хотелския комплекс „Бишъпс Коув“ на брега на Атлантическия океан. Момичетата разполагат с една година, за да го обновят, разработят и реализират печалба. Ако не успеят, ще бъдат лишени от наследство. Останала без работа и пари, Пейтън влага цялата си енергия и време в проекта.

Неочаквано, на сватба на приятели, тя среща Фин Макбейн – мъжа, спасил живота й преди повече от двайсет години. Тогава Фин печели три златни медала по плуване и се превръща в истинска сензация. Сега работи във ФБР.

Някой стреля по колата на Пейтън, но тя по чудо остава невредима. Изплашена до смърт, младата жена се обръща към Фин за помощ...

За авторката:

Когато става въпрос за приковаващи вниманието романи, изпълнени с напрежение, Джули Гаруд е неповторима. С всяка книга тя усъвършенства умението си да създава герои, които оживяват на страниците и неизменно изненадват читателя с развръзката. Според многобройните й почитатели, тя съумява да постигне идеалното равновесие между вълнуващи интриги и проникновено вникване в човешката душа, между ескалиращо действие и завладяващи пориви на сърцето.

Първият й роман в жанра на съвременния романтичен съспенс излиза през юли 2000 г., прекарва 6 седмици в класацията на „Ню Йорк Таймс“ за издания в твърди корици.

Сега вече Джули Гаруд е постигнала:

  • над 35 милиона екземпляра продадени в световен мащаб;
  • 17 бестселъра в престижната класация на „Ню Йорк Таймс“ и 1-ви места в класацията;
  • превеждана е в над 26 страни от големи местни издатели (Бертелстман в Германия; Саймън и Шустър във Великобритания, Атлантида в Латинска Америка и т. н.).

В България е позната с романите си: „Огън и лед“, „Скрита камера“, „Идеалният мъж“, „Сладки приказки“ и др.

На книжния пазар от 27 юни 2014 г.
Обем: 352 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN 978-954-26-1341-1
Корична цена: 13,95 лв.

Прочетете още:

Коментирай