Свободно време

На екзотично парти под звуците на африканска етно музика

Beauty & Make up Studio отпразнуваха шумно своя трети рожден ден

11.07.2014г. / 16 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Алберт Барух за Life Studio

Снимка: Алберт Барух за Life Studio

В компанията на своите клиенти и приятели, сред впечатляващи декори и диви животни, ES Beauty & Make up Studio отпразнуваха шумно своя трети рожден ден.

Домакините бяха подготвили магия от екзотика под звуците на африканска етно музика, както и впечатляващо шоу, а мотото на вечерта бе Jungle tresure.

Създателката на бюти салона Ева Серева бе в целия си блясък и любезно посрещна всеки гост. Сред гостите дошли да отпразнуват третия рожден ден на салона се открояваха дизайнерката Даниела Аранут и футболистът Станислав Ангелов, в компанията на красивата си съпруга Ева.

Водеща на събитието бе талантливата и неустоима Вяра Атова, която подари букет от музикални изпълнения на гостите и екипа на Ева Серева. Вечерта премина и под звуците на прекрасния глас на младата изпълнителка Нел и джаз и етно певицата Мария Тодорова.

Освен че слушаха прекрасна музика, гостите успяха да видят и ефектни прически и впечатляващ грим, както и дебютната колекция „Диво сърце“, дело на талантливата дизайнерка Мария Калева.

Загадъчни модели дефилираха по подиума, покрит с палмови листа, в екзотични дрехи в компанията на змии, игуани и папагали.

Свързани статии

Гостите успяха да се разхладят с невероятни летни коктейли, да опитат от специално приготвения в духа на екзотиката кетъринг и да си спечелят подаръци от томбола, в която всеки от тях можеше да участва.

Специален бе моментът, в който екипът се събра, за да разреже тортата за своя трети рожден ден.

Снимки: Алберт Барух за Life Studio

Коментирай