Свободно време

Изучаването на английски може да бъде вълнуващо с Britanica

Много повече от изучаване на английски език

31.07.2014г. / 10 32ч.
Аз жената
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Любов към книгите и четенето, насърчаване на креативност и индивидуалност, културно обогатяване, отговорно отношение към околната среда, са само част от насоките, които развиват децата и тийнейджърите по време на обучението си по английски език с Britanica.

Целта на Britanica при обучението на най-малките ученици е да ги обогати всестранно като личности чрез разнообразни културни английски програми. Още в първите си стъпки в изучаването на английския децата обикват езика, опознават и се научават да уважават културата и традициите на различните държави по света.

С програмите Scholarship Competition, How Green, Festival Lessons, English Weekeend Clubs, End of School Year Shows, Readers, децата неусетно развиват своите езикови умения, общувайки изцяло на английски език и използвайки своето въображение и креативност за различни артистични проекти.

Свързани статии

С повече от 15 години опит в обучението по английски език на деца и тийнейджъри Britanica дава качествени и дълготрайни езикови умения на своите курсисти, като ги прави максимално конкурентоспособни, уверени и мотивирани за постигане на високи цели.

Международните сертификати на Cambridge English Language Assessment – FCE, CAE, CPE, отварят вратите на най-престижните университети в света, предоставят възможност за постигане на академичните и професионалните стремежи на възпитаниците на Britanica.

Новата учебна година в Britanica 2014-2015 е от октомври до май, повече информация може да откриете на www.britanica-edu.org

Коментирай