Свободно време

Любовен хороскоп за 4 - 10 август 2014

Обърнете внимание на романтиката

04.08.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Започва седмица, в която за представителите на различните зодиакални знаци ще бъде по-лесно да споделят своите най-дълбоки фантазии с любимия човек. От друга страна, няма да липсват и разочарования.

Периодът е подходящ за повече романтика, затова обърнете й внимание. Вижте какво показва звездната карта за сектора на любовта за първите дни от август.

Овен

За тези от вас, които се намират във връзка от дълго време, периодът е особено подходящ за сближаване с половинката. В случай, че скоро сте срещнали някой, в петък може да настъпи труден период по отношение на вашите желания в любовта.

Имате нужда партньорът до вас най-напред да ви бъде като най-добър приятел, а след това любим. Много от вас ще направят повторна преценка на взаимоотношенията, в които се намират.

Телец

Ще се почувствате по-мотивирани да преследвате някаква обща мечта с любимия човек. Това ще се отрази положително на вашата връзка. Отдадени сте един на друг повече от всякога. Ако сте самотни и търсите нова любов, помислете дали егото ви не е твърде високо.

Близнаци

Някои от вас за пореден път са с разбито сърце. Имате нужда от приятел, който да ви изслуша и даде съвет. Въпреки поредното любовно разочарование този път ще ви бъде много по-лесно да преодолеете мъката и да се изправите на крака.

Тези от вас, които имат любим до себе си е добре да обърнат повече внимание на романтиката. Планетите са на ваша страна.

Рак

Уважаеми Раци, през тази седмица вие и вашата половинка ще се чувствате силно привлечени един към друг. Не само сексуално, но и духовно ще се доближите до него или нея. Силната духовна, емоционална и физическа връзка ще даде тласък на вашите романтични желания.

Ако нямате любим човек до себе си, не забравяйте, че е лято, а то крие много нови възможности за любов.

Лъв

Пълнолунието на 10 август и позицията на Сатурн ще поставят връзката ви на изпитание. Възможно е да възникнат трудности в дома и семейството. Те ще бъдат разрешими само, ако не забравяте, че трябва да сте единни с партньора си. За необвързаните Лъвове периодът е подходящ за нови познанства от интимен характер.

Дева

През тази седмица комуникацията между вас и партньора ще върви гладко. Говорете с него/ нея за вашите надежди, мечти. Може да останете приятно изненадани от подкрепата на любимия човек. Не забравяйте за романтиката и моментите, в които може да останете насаме.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време