Свободно време

Мисъл на деня

За повече вдъхновение

09.09.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

„Най-дълбокото лично поражение което понасят хората, се измерва с разликата между онова, което сме способни да станем, и онова, което сме станали в действителност.“ – Робин Шарма

Робин Шарма е роден през 1965 година в Нова Скотия, Канада. Той е смятан за един от най-известните експерти в областта на мотивацията, лидерството и личностното развитие. Завършва право, но не след дълго разбира, че иска да се занимава и развива в сферата на личностното развитие.

Тогава започва да организира семинари и лекции по целия свят, пише и книги, като една от най-известните му, вдъхновила милиони читатели по целия свят е „Монахът, който продаде своето ферари“.

Свързани статии

Участва активно в създаването на благотворителната организация „Детски фонд Робин Шарма“, която има за цел да помогне на децата от бедни семейства да постигнат мечтите си.

През 2011 година той гостува и у нас, а словата му мотивираха всички, които успяха да отделят от своите време и средства, за да посетят неговия семинар.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
tova kakvo sme stanali v deistvitelnost e ot pomo6tta na vse dobronamereni i zagrijeni okolo nas , Vse uj hora , koito sa blizki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар