Свободно време

Честит рожден ден на Tialoto.bg!

Сайтът става на 10 години

09.09.2014г. / 15 32ч.
Мария Дуковска
Честит рожден ден на Tialoto.bg!

Сайтът Tialoto.bg става на 10 години тази есен! Събитието „Влез си в tialoto.bg“, с което ще отбележи рождения си ден, ще се проведе на 26-ти септември (петък) в Сердика Център София. Програмата, с която ще зарадва всички негови приятели и гости, започва в 17 часа.

За всички дами, почитателки на Tialoto.bg, домакините са подготвили кътове на техни партньори, на които ще можете да разгледате продукти, да получите консултация и да се забавлявате.

За доброто настроение на гостите ще се грижат звездите от Монте Мюзик – Михаела Филева, Били Хлапето, Прея и НикНейм, които ще изпеят най-големите си хитове.

Освен тях, на сцената ще се изявят и танцьорите от танцова школа Pretty Dance Hall, с които ще потанцувате заедно салса и зумба!

Към атрактивните демонстрации ще се включат и от Kangoo Club Bulgaria. Те ще ви запознаят със спорта, по който всички са полудели!

Всички гости ще имат възможност да разговарят с различни специалисти от сферата на здравето и красотата, които ще ви обърнат индивидуално внимание. Те ще ви посъветват какво да направите, за да се почувствате здрави, секси, самоуверени – за да влезете в tialoto си!

Коментирай