Свободно време

Кулинарна среща с най-добрите готвачи на света

Направете своето необикновено околосветско пътешествие в света на кулинарията

14.09.2014г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимки:  24KITCHEN

Снимки: 24KITCHEN

Обичате ли да готвите? А какво мислите за авангардната кухня? Ако всичко това ви звучи примамливо, не пропускайте да надникнете в света на някои от най-влиятелните съвременни готвачи, които са отговорни за развитието на модерната и авангардна кухня.

Предаването „Най-добрите готвачи на света“ стартира на 20 септември, като ще се излъчва всяка събота и неделя от 16:00 часа по 24Kitchen. Зрителите ще могат да направят своето необикновено околосветско пътешествие и ще се запознаят с едни от най-известните и уважавани готвачи на нашето време.

В рамките на 12 епизода ще имате възможността да надникнете в кухните на 13 готвачи, включително и тази на кулинарния гений Феран Адриа – ключова фигура в развитието на съвременната кухня.

Българските зрители лично ще се запознаят с някои от най-значимите личности на съвременната авангардна кухня, като Джоан Рока, Андони Адуриз, Майкъл Брас, Гастон Акурио, Масимо Ботура, Грант Ачатз, Алекс Атала, Майкъл Герард, Даниел Хъм, Хосе Андрес, Хуан Мари Арзак и Феран Адриа.

Свързани статии

Водещ на „Най-добрите готвачи на света“ е младата американска готвачка Кейти Бътън, която е обучена от самия Феран Адриа. Кейти ще се присъедини към ежедневието на готвачите, за да открие как те мислят, работят и се грижат за кухните си.

Във всеки епизод готвачите ще запознават зрителите с кулинарната си философия и методите си на работа, ще демонстрират креативност и иновативни техники, въплътявайки ги в дизайнерски блюда. Не пропускайте!

Снимки: 24Kitchen

Коментирай