Свободно време

„Подли камериерки“ – сезон 2

Какво ви очаква в новия сезон?

01.10.2014г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: FOX LIFE

Снимка: FOX LIFE

През месец октомври програмата на телевизия Fox Life ще бъде още по-разнообразна. Тези от вас, които харесват сериала „Подли камериерки“ ще имат възможността да гледат сезон 2 всеки понеделник от 23 часа.

„Подли камериерки“ се развива в свят, където убийство се сблъсква с хаос в именията на най-богатите и могъщи семейства в Бевърли Хилс. Класовата борба никога не е била толкова забавна и мръсна, колкото в този малък анклав, в който персоналът е също толкова умен, духовит и направо лукав, колкото и работодателите.

В центъра на сериала е сплотена група от камериерки – Марисол (Ортис), Роузи (Рамирез), Кармен (Санчес), Валентина (Ганем) и Зойла (Рейес), които са свързани чрез работата си, борбата в живота и мелодраматичната вселена, която поглъща работодателите им.

В „Подли камериерки“ участват и Сюзън Лучи, Грант Шоу, Ребека Уисоцки, Том Ъруин, Мариана Клавено, Мат Седеньо, Мелинда Пейдж Хамилтън и Дрю ван Акер. Този сезон към тях се присъединяват Доминик Адамс, Джоана Адлър и Колин Уудуел.

След разкриването в миналия сезон на убиеца на Флора, шокиращия арест на Роузи от имиграционните служби, срива в отношенията между Валентина и Зойла и фалшивия годеж на Кармен, вторият сезон обещава да осигури още по-голямо вълнение.

Свързани статии

В Бевърли Хилс се появява вълна от престъпна дейност, което поставя жителите му в уязвимо положение. Междувременно Марисол започва нова връзка, но бързо открива, че у новия й любим има някои тайни.

Нуждата на Зойла да контролира всичко започва да се отразява върху личния й живот, конкретно по отношение на Валентина, която в момента работи за изненадващ нов работодател.

Имигрантският статут на Роузи е постоянно под въпрос, докато Кармен се гмурва в живота в светлината на прожекторите като годеницата на поп звезда.

Не пропускайте  „Подли камериерки“ – сезон 2, всеки понеделник от 23:00 часа по Fox Life.

Коментирай