Свободно време

Едно бебе в страната на приказките (галерия)

Бебешки истории

03.10.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Едно бебе в страната на приказките (галерия)

Често споделяме фотографски или кулинарни проекти, които са насочени към най-малките. Днес ще видите един необикновен свят. Свят, в който едно малко бебе пътува в страната на чудесата и приказките. Тези красиви и забавни проекти са дело на Sioin Queenie Liao.

Тя е фотограф на свободна практика, живее в Калифорния и е майка на три момчета. Споделя, че фотографията винаги е била нейно хоби, а децата й я вдъхновяват да я превърне в истинско произведение на изкуството.

Вдъхновение и идеи черпи и от други бебешки проекти на майки, които са станали популярни в интернет. Така давайки свобода на своите фантазии, спомняйки си за едни от любимите си детски приказки, тя създава нови истории. В тези, които ви представяме, главно действащо лице е нейното бебе Wengenn.

Свързани статии

Той е палячо, може да лети с метла, разцъфва като цвете в градина, обича да рисува и е добър приятел с животните. Необикновени истории.

Защо ги споделяме с вас? Детството минава като миг. Нека тези фотографии бъдат вдъхновение за вас и кой знае, може скоро и вие да създадете подобни. Повече снимки вижте в галерията ни.

Снимки: Adme.ru

Коментирай
Свободно време