Свободно време

Вижте тази картина и разберете какво се крие във вас

Бърз тест за личността

12.10.2014г. / 10 53ч.
Михаела Лазарова
Вижте тази картина и разберете какво се крие във вас

Всеки от вас е срещал в интернет много примери за пиктографски неясноти. Рисунки, които съдържат в себе си повече от едно изображение. Поглеждайки подобна карикатура, виждате определен образ, също като в тази, която споделяме.

Тя бива публикувана през далечната 1915 година и е дело на карикатуриста W. E Hill. Той нарича своето илюзионно произведение „My wife and my mother-in-law“. Тази рисунка е един от най-популярните примери за създаването на двойния образ.

Предлагаме ви да направите един бърз тест и да подложите своето въображение и наблюдателност на изпитание.

В картината има изобразени две жени. В зависимост от това, което виждате, се определя и това каква личност сте дълбоко в себе си.

Ако видите младата дама

В случай, че сте разпознали красивото момиче, то вие сте светла личност. Духът ви е младежки, имате чувство за хумор и имате оптимистични възгледи за света, в който живеете.

Свързани статии

Ако разпознаете старицата

В красивата фигура на жената някъде по-надолу е скрит образът на възрастна жена. Ако от първите няколко секунди наблюдение видите нейния образ, то вие сте песимистична личност. Винаги действате предпазливо, дори твърде предпазливо, стари сте по душа и в повечето случаи сте настроени скептично.

Разбира се, това е един забавен и кратък тест. И ако не харесвате това, което ви се е паднало като характеристика, помислете дали има какво да промените в себе си, за да бъдете наистина удовлетворени.

Снимка: Solution.to

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати