Свободно време

Коя Дисни героиня сте според зодията

Кои дами носят нежността на Пепеляшка?

14.10.2014г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Коя Дисни героиня сте според зодията

Всяка дама обича да гледа филмчетата на Дисни, в които се разказва за красиви и смели принцеси, за силата на любовта и добротата. Във всеки образ, с който Дисни ни запознава, срещаме малко от себе си. Вижте на коя героиня от любимите анимационни филмчета приличате според зодиакалния знак.

Овен

Подобно на Ариел, вие сте с приключенски дух, смела, уверена и нежна. Обичате предизвикателствата, борите се за любовта, нетърпелива сте и често действате импулсивно.

Телец

Феята Тинкърбел. Подобно на тази красива фея, вие сте добра личност, решителна и упорита. Имате отлична памет и обичате красивите неща.

Близнаци

Принцеса Бела. Също като нежната принцеса Бела вие сте приспособими към промени и трудни ситуации. Надарени сте с интелект, доброта, приказливи сте и много любознателни.

Рак

Ако сте зодия Рак, то вие носите нежността, емоционалността и загрижеността към околните. Също като добрата Снежанка вие искате да помагате на хората около себе си, да бъдете тяхна защита. Добри сте по характер и хората около вас именно заради безграничната ви доброта държат толкова на вас.

Лъв

Вие сте като принцеса Жасмин. Красива, загадъчна, лидер, ентусиазирана и креативна личност. Обичате да се забавлявате, но на моменти може да бъдете и малко по-властна.

Дева

Дамите от зодия Дева могат да бъдат оприличени на Покахонтас. Те са перфекционисти, обичат реда и чистотата, интелигентни са, но и малко педантични.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
gostenka ( преди 9 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Az ( преди 9 години )
хаха супер! Пепеляшка ми е любима :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар