Свободно време

Любовен хороскоп за 20 – 26 октомври 2014

Очаквайте мистериозен нов старт в любовта

20.10.2014г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В понеделник Венера и Марс се обединяват и ще помогнат на много от вас в сектора на любовта. Мистериозен нов старт в любовта, изглаждане на комуникацията и нови любовни перспективи показва звездната карта. Вижте повече за отделните зодиакални знаци.

Овен

Ако имате сериозна връзка и в последните седмици сте усещали някакъв застой, през тази седмица определено ще имате разбуждане на страстите.

Ще имате възможността да се отдадете на романтични моменти, да споделите своите страхове, несъгласия, да промените вашата гледна точка за въпроси, свързани с връзката ви. Очаквайте едно стабилно партньорство.

Телец

Очаквайте големи промени в любовта през тази седмица. Ако имате партньор до себе си или се е появил някой, който е предизвикал вашият интерес, ще имате възможност да поставите взаимоотношенията си на едно друго ниво.

До този момент сте получили важни уроци в любовта. Ако се стремите към създаването на нова връзка, всичко зависи от това, дали ще издържите на изпитанието, на което времето ще ви подложи.

Близнаци

Моментът е подходящ за спонтанни и луди решения в името на любовта. Романтично пътуване или друго важно решение, което се каните да вземете от доста време. Ако нямате половинка до себе си, офис романтика може да постави своето начало след четвъртък. Това как ще се развие, зависи от вашите желания.

Рак

Любовта е във въздуха! Ще бъдете емоционално заредени и романтично настроени. Ако нямате половинка до себе си, след четвъртък има големи перспективи да срещнете нова любов. Ще бъдете привлечени от загадъчна и интересна личност. Впуснете се в приключението.

Лъв

През тази седмица голяма част от представителите на зодия Лъв ще използват умело своя ум и глас, за да получат желаното в любовта. Все пак внимавайте с желанията си. Всичко ще върви по вода в любовта, стига да бъдете умерени в действията си.

Дева

Внезапно разбуждане за Девите в сектора на любовта. Очакват ви радости, ще се усещате по-мотивирани от всякога и ще преследвате удоволствията в любовта по всякакъв начин. Благодарение на Марс, желанието ви за секс и страсти ще достигне своя връх.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
milk_butter ( преди 9 години )
От редакцията: Специалистите ни по астрология тепърва се ориентират към отгатване на зодията по IP-адрес, та ако искате, споделете вашата зодия, да й видим запетайките. :-)моля Ви, едвам си разбрах хороскопа от неправилно поставени запетайки!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар