Свободно време

Спечелете билети за концерта на Сара Брайтман

На 12 ноември в зала „Арена Армеец“ българската публика ще се срещне с невероятното британско сопрано

21.10.2014г. / 17 04ч.
Михаела Лазарова
Спечелете билети за концерта на Сара Брайтман

На 12 ноември в зала „Арена Армеец“ българската публика ще се срещне с невероятното британско сопрано Сара Брайтман. Британската певица и актриса гостува за първи път в България и ще представи своя грандиозен концерт, който е част от световното й турне „Greatest Hits Tour“.

Сара Брайтман е родена на 14 август 1960 г. в Бъркхамстед, Великобритания. Когато е на 3-годишна възраст започва своите първи уроци по танци и пиано. На 16-годишна възраст тя става солист на групата Hot Gossip.

През 1978 година групата издава диско хита „I Lost My Heart to a Stasrhip Trooper“, който постига невероятен успех. Кариерата й започва да се развива с невероятно темпо и широк диапазон, като тя става част от оригиналните състави на мюзикъла „Фантомът на операта“ в Лондон и Ню Йорк.

Певицата има над 30 млн. продадени копия на записи в целия свят и 11 албума. Изпълнителката е известна с дуета си с невероятния Андреа Бочели, тяхната обща песен „Time to say goodbye“ спечели милиони почитатели на красивата музика по света.

Сара Брайтман е първият и единствен артист, поканен два пъти да изпълни химните на Олимпийските игри – „Amigos Para Siempre“ с Хосе Карерас (Барселона, 1992) и „You and Me“ с Лиу Хуан (Пекин, 2008).

Сега имате възможността да спечелите билети за предстоящия й грандиозен концерт на 12 ноември.

Повече за правилата на играта може да видите тук.

 А за да играете за наградата, този линк.

Коментирай