Свободно време

Най-добрите готвачи на света

Вълнуващото кулинарно пътешествие продължава и през ноември

30.10.2014г. / 10 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: 24Kitchen

Снимка: 24Kitchen

Телевизионната поредица за днешните най-влиятелни, известни и уважавани готвачи по света– тези, които оформят пътя към творческата кухня, продължава и през ноември. Ще открием техните кулинарни философии, методи и творения.

Готвачите ще разкрият тайните на тяхната креативност, ще покажат приготвянето на техните ястия и ще демонстрират техники, процеси и нововъведения, които са довели до техния уникален и забележителен стил. Тези 13 готвачи ще отворят вратите на своите кухни за водещата – младата американска готвачка Кейти Бътън, която има успешен ресторант в САЩ.

Кейти ще споделя със зрителите привилегията да се срещне лице в лице с тези кулинарни гении. Тя ще се присъедини към ежедневието на готвачите, за да открие как те мислят, работят и как се грижат за кухните на най-добрите ресторанти.

В техните кухни ще видим личните им специалитети и всичките трикове и техники, нужни, за да се направят.

Свързани статии

Те са Джоан Рока, Андони Адуриз, Майкъл Брас, Гастон Акурио, Масимо Ботура, Грант Ачатз, Алекс Атала, Майкъл Герард, Даниел Хъм, Хосе Андрес, Хуан Мари Арзак и Феран Адриа – някои от централните фигури на готварската революция, която разтресе света.

Не пропускайте „Най-добрите готвачи на света“ всяка събота и неделя от 16:00 часа по телевизия 24Kitchen.

Коментирай
Здраве и красота