Свободно време

Сара Брайтман идва в София със собствен бенд и тенор

С над 70 музиканти на сцената, Сара Брайтман ще изпълни най-големите си хитове на 4 езика

29.10.2014г. / 12 16ч.
Аз жената
Сара Брайтман идва в София със собствен бенд и тенор

Сара Брайтман пристига в България с екип от 25 човека, сред които бенд и тенор. Така, заедно със Симфоничния оркестър на БНР, на сцената на 12 ноември ще има повече от 70 музиканти. Певицата е известна с разнообразния си репертоар, включващ класика, мюзикъли, поп, соул и джаз.

Разнообразието в дискографията на Сара изисква и покана към разнолики музиканти в турнето й. Бендът, който пътува с нея в „Greatest Hits Tour“ ще ни отведе в необятния жанров свят на певицата, а симфонистите на БНР – в най-популярните класически композиции.

Шоуто в зала „Арена Армеец“ на 12 ноември ще премине и на поне четири езика. Списъкът от най-популярни песни на британската певица включва композиции на английски, испански, френски и италиански.

В София ще чуем хитове като „Time to Say Goodbye“, оригинално изпълнен в дует с Андреа Бочели и „Amigos para Siempre“ – с Антонио Бандерас. Хитовите парчета ще чуем изпълнени в дует с тенор, чието име Сара запазва в тайна. Най-нежният концерт на годината ще включва още и популярните версии на Сара на песните „Voyage, Voyage“, „Who Wants to Live Forever“ и написаните за нея партии от мюзикъли на Андрю Лойд Уебър като „Котки“ и „Фантомът от операта“.

Билети за събитието са в продажба на касите на НДК, „Арена Армеец“ и в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, на цени от 80 до 150 лв.

Зала „Арена Армеец“ – 12 Ноември, 2014 – 20:00.

В играта на Dnes.bg може да опитате да си спечелите билет за концерта.

Коментирай