Свободно време

Любовта е сляпа

Станете част от нестандартния свят на влюбените от новата поредица „Брачният ми партньор е...“

05.11.2014г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: TLC

Снимка: TLC

Открийте света, в който за любовта наистина няма граници. От 4-ти ноември, вторник, от 22:00 ч. по TLC ще се впуснем в романтичния живот на влюбените, който невинаги е идеален и безоблачен като в приказките.

Новата поредица „Брачният ми партньор е...“ представя вълнуващите истории на няколко нестандартни двойки. От тях ще научим, че половинките им понякога се оказват техен братовчед, затворник или с 30 години по-възрастни.

Личният живот на влюбените е изпъстрен с редица нетипични и понякога скандални проблеми, с които те трябва да се справят. Вижте отблизо ежедневието на тези двойки, които успяват да съхранят любовта дори и в най-необичайните ситуации.

Свързани статии

И точно когато решите, че вече сте видели всичко, ще се убедите точно в обратното. Такава е историята на Крис, който твърди, че е отвлечен от извънземни, а съпругата му го смята за луд и това се отразява на брака им.

Ще ви представим дамите Алекс и Джема, които се обичат въпреки предразсъдъците към еднополовите връзки. Алекс се притеснява да сподели истината с майка си и продължава да пази връзката в тайна. Как ще продължи развитието на тази история ще разберем в „Брачният ми партньор е...“.

Коментирай