Свободно време

Вдъхновение на седмицата: Тя е предприемач, а е само на 13 (видео)

Ние, възрастните, понякога се нуждаем от позитивизма и креативността на малките

10.11.2014г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Тя е блогър, моден дизайнер, аниматор, писател, илюстратор, предприемач и е само на 13 години. Запознайте се с Мая Пен. В рубриката „Вдъхновение на седмицата“, споделяме кратко видео, в което това невероятно момиче ще ви разкаже за определящите моменти в живота й.

За идеите, видени през нейната призма. Интересите на Мая са насочени към изкуството, технологиите, а създаването на анимационни филми е нещо, което мечтае да прави. Но не като порасне. Тя е толкова амбициозна, че вече има създаден анимационен филм, част от който ще видите.

Ние, възрастните, понякога се нуждаем от позитивизма и креативността на малките, които да ни напомнят, че всеки ден трябва да определяме свои цели, които да следваме. При стартирането на видеото може да го нагласите с български субтитри.

<iframe src="https://embed-ssl.ted.com/talks/maya_penn_meet_a_young_entrepreneur_cartoonist_designer_activist.html" width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

Коментирай