Свободно време

На парти под мотото The modern art of coffee

NESCAFÉ® Dolce Gusto отпразнува своя пети рожден ден в България

14.11.2014г. / 11 55ч.
Михаела Лазарова
На парти под мотото The modern art of coffee

С невероятно цветно парти, много музика и коктейли и компанията на артисти от различни сфери, Nescafé® Dolce Gusto отпразнува своя пети рожден ден в България. Събитието мина под мотото The modern art of coffee. Това е и новата концепция на бранда.

Един атрактивен и забавен свят, от който станаха част всички присъстващи гости.

Домакини на събитието бяха София Василева, Bumboo Klaat & Jana, които се погрижиха и за доброто настроение с актуални музикални сетове. Дизайнерът Ники Божилов, Теди и Моисей, участници от предишните сезони на X Factor, бяха само част от артистите, уважили събитието.

Гостите развихриха своето въображение върху белите платна, създавайки свое собствено изкуство. Доказвайки, че кафето не е само черно, те създадоха от цветните капсули истински арт шедьоври.

И като на всеки рожден ден подаръци и торта не липсваха.

С тази разлика, че бяха раздадени от организаторите – 3 кафе-машини отидоха при три дами, които спечелиха в конкурса за най-атрактивна снимка, направена на събитието и споделена в официалния инстаграм профил на марката.

Свързани статии

А за целта имаха възможността да направят сами аксесоарите за нея с помощта на дизайнера Сърджан Кръстевски.

С новата си концепция брандът ще провокира креативността в хората, доказвайки, че тя съществува и в най-рутинните неща в ежедневието.

Коментирай