Свободно време

Празничните герои, Holiday Heroes, получиха коледен подарък преди всички други

Тони, Васил Чергов, Lady B и Майкъл Флеминг – Lexus подариха чисто новото си съвместно коледно парче на благотворителната инициатива

14.11.2014г. / 14 11ч.
Аз жената
Празничните герои, Holiday Heroes, получиха коледен подарък преди всички други

Коледа 2014 е петата поред благотворителна кампания на Holiday Heroes и тя току-що се сдоби с чисто нов, собствен химн. Изпълнителите Тони, Lady B и Майкъл Флеминг – Lexus показаха своята „Любов в действие“ и посветиха общото си парче на смелата кауза.

Бъдещият хит е с музика и аранжимент на талантливия Васил Чергов, който заедно с Lexus са създали и силният текст на парчето. Заглавието на трака все още се пази в тайна, но изпълнителите с големи сърца обещават, че скоро ще го съобщят.

В момента музикантите и екипът на Holiday Heroes работят по официалното видео към песента, за да я изстрелят в българския ефир предколедно и да заредят всички добри сърца, които се чувстват част от празничните герои, а и не само.

Това е вторият път, в който българската поп певица Тони прави такава коледна изненада на Празничните герои. Съвместната и песен „Любов“ със Светльо Къслев-Starlight, беше аудио подписа на миналогодишната коледна кампания на благотворителното сдружение и се превърна в истински хит.

Коментирай
Свободно време