Свободно време

Вдъхновяваща постановка на нестандартна сцена

Болница за женско здраве „Надежда“ посреща Изкуството в Нощта на театрите

14.11.2014г. / 16 48ч.
Илияна Николова
Снимка: theatresnight.org

Снимка: theatresnight.org

В Нощта на театрите, 15 ноември, болница за женско здраве „Надежда“ отваря врати, за да се превърне в сцена на сбъднатата мечта за родителство.

От 21:30 часа в Централното фоайе, за всички посетители, за пациентите и гостите на болница „Надежда“, за всички, които обичат театъра ще бъде представен моноспектакълът „Помощ, имам две деца“ (Дневникът на един баща) на драматурга Здрава Каменова, с участието на Кирил Бояджиев.

Постановката е в съзвучие с темата, с която екипът на „Надежда“ е обвързан професионално, емоционално и духовно всеки ден – децата и мисията да бъдеш родител!

С тази инициатива „Надежда“ поставя началото на една традиция, която ще докаже, че за Изкуството и стремежа към красота, конвенционалните граници на пространството не съществуват.

За постановката:

„Помощ, имам две деца! /Дневникът на един баща/“ е представление в стил stand up comedy написано специално за актьора Кирил Бояджиев от драматурга Здрава Каменова, след раждането на второто им дете.

Непринуден, лек, забавен разказ на един баща за трудното му всекидневие обвързано изцяло с пет годишния му син и малката му дъщеричка. А китарата, на която мечтае да се научи да свири все остава недокосната, защото между това да открадне време за себе си и това да се отдаде докрай на любимите си хора той, като че ли все избира второто.

Коментирай