Свободно време

Любовен хороскоп за 24–30 ноември 2014

Необвързаните имат шанса да срещнат нова любов

24.11.2014г. / 16 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В последната седмица на ноември акцентът в любовта ще бъде в комуникацията между партньорите. Запазете сериозните дискусии за обсъждане след вторник и сряда. От друга страна ви очакват много романтика, а необвързаните имат шанса да срещнат нова любов. Вижте повече.

Овен

Във вторник важен за обсъждане въпрос ще натовари комуникацията с половинката. Въпреки че няма да имате желание да го обсъждате, добре е да не го отлагате във времето. За тези от вас, които са самотни, седмицата предлага възможност да срещнете някой, който ще развълнува сърцето ви.

Телец

Сериозен разговор с половинката ще бъде неизбежен през тази седмица и за Телците. Ще вземете решение, което ще промени посоката на връзката ви. Ще чувствате напрежението и отговорността на вашите думи. За щастие, романтиката ще надделее. Ще настъпи миг, в който ще усетите силна духовна връзка с любимия човек и ще искате да се отдадете на повече интимни моменти.

Близнаци

Любовта е навсякъде! Венера се движи през вашия сектор на любовта. Ако имате половинка до себе си, ще усещате тръпка помежду си така, сякаш сте в началото на връзката ви. Ако нямате любим човек, присъствието ви на парти или друго социално събитие ще ви даде възможността да срещнете нова любов. Бъдете неотразими!

Рак

Обвързаните представители на зодия Рак ще успеят да съчетаят романтиката с домашните и служебни задължения. Седмицата ще бъде вълнуваща в любовта за тези от вас, които търсят нова тръпка. Ако скоро сте започнали флирт, може да настъпят обстоятелства, които да бъдат извън контрола ви. За други не е изключено да поставят началото на нова любов с колега.

Лъв

През тази седмица Лъвовете ще бъдат повече от щастливи в любовта. В сряда е много възможно да срещнете някой, който да се окаже изключителен за вас или да ви привлече със своята ексцентричност. В случай, че сте обвързани много от вас ще направят спонтанни планове за романтична ваканция. Въпреки това внимавайте с финансите.

Дева

За обвързаните Деви тази седмица ще бъде седмица на семейството. Ще имате много поводи да се събирате с близки и роднини. Ако с любимия човек очаквате новини за ипотека, заем или закупуване или ремонт на жилище, ще получите добри новини. Това допълнително ще повиши романтиката между вас. Възползвайте се.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
Свободно време