Свободно време

Магнетична вечер с музиката на Графа

Графа представи своя акустичен концерт „Домино“

26.11.2014г. / 13 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Ритъм на музика със силно послание, магнетична обстановка и кадифен глас. Такава бе изминалата вечер, в която Влади Ампов – Графа подари на публиката два часа със своя акустичен концерт „Домино“, чиито домакин бе зала 3 на НДК.

Събитието, което се осъществи е в подкрепа на кампанията на UNICEF срещу насилието над деца, а Графа е посланик на добра воля към организацията.

На сцената на препълнената с почитатели зала, публиката успя да види и музикантите Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Венци Трифонов и чаровните дами от Ла Ти Да.

Графа представи нови акустични версии на едни от най-големите си хитове, като „Закъснявам, човек“, „А дано, ама надали“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, „Ако има Рай“ и много други, както и „Някой друг“ – песен, която той е написал за певеца Руши Видинлиев, но в една по-различна обстановка, както и своето ново парче „Домино“, което е с негов текст, аранжимент и музика.

Не пропусна да благодари на всички, които тази вечер подкрепиха кампанията със закупуването на билет за концерта. Половината от приходите от продажбата на билетите ще постъпят като дарение към каузите UNICEF за децата и семействата в риск.

“Вярвам, че заедно можем да променим много неща...“ Това бе част от призива на певеца към всеки един гост, да подари надежда за всяко дете и семейство, пускайки дарителски SMS на кратък номер 1021 (повече за това как може да изпратите смс на дарителския номер вижте тук www.unicef.bg/obshti-usloviya-programa-blagodetel).

Няколко месеца са били нужни музикантите да подготвят акустичния концерт. Творческият екип се бе погрижил всичко около създаването на сцената, осветлението и мултимедията да бъде в духа на концерта.

Публиката бе повече от запленена. Бурните аплодисменти и биса върнаха на сцената Графа и останалите музиканти, за да подарят още няколко невероятни изпълнения, между които и „Imagine“. Към края на концерта своята подкрепа отдадоха и Михаела Филева, Прея и Вензи, които са част от музикалното семейство на Монте Мюзик.

Подкрепа към музиканта оказаха и неговите най-близки хора. Графа представи на публиката своите най-скъпи същества - синът му Крис и дъщеричката му Никол. 

Организатор на концерта бе Монте Мюзик.

Снимка: Булфото

Коментирай