Свободно време

Любовен хороскоп за 1 – 7 декември 2014

Декември ще бъде много романтичен месец

01.12.2014г. / 14 23ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Декември започва повече от романтично. Звездната карта показва, че за всеки зодиакален знак има щастливи звезди в сектора на любовта. Вижте повече в следващите редове.

Овен

Обвързаните Овни ще бъдат повече от щастливи с половинката си. Декември започва вълнуващо за тях и половинката им, с която ще бъдат в пълна хармония. Но повод за радост ще имат и тези от вас, които търсят нова любов. След четвъртък до 12 декември ще имате възможност да срещнете нова любов. Имате повече от месец, за да бъдете по-активни в социалните контакти.

Телец

Ако до вас, уважаеми Телци, има любим човек, ще се чувствате така, сякаш сте изградили стабилни взаимоотношения с партньора. В първата седмица на декември може да очаквате положителни новини, свързани с финанси. За тези от вас, които търсят любовта е добре, ако все пак открият обект на тяхното желание, да действат!

Близнаци

Планетата Венера ще продължи да оказва влияние върху вашия зодиакален знак през тази седмица, което е подходящ момент да изгладите разногласията с партньора. Пълната Луна в събота ще донесе много положително влияние в любовния живот на самотните Близнаци.

Рак

Ще се почувствате по-мотивирани в любовта. Марс ще окаже влияние на вашите взаимоотношения с любимия човек и до началото на месец януари 2015 година романтиката и вниманието един към друг ще бъдат наистина силни. Периодът е подходящ за повече експерименти, що се отнася до вашия сексуален живот. Не се страхувайте да споделите вашите фантазии.

Лъв

Венера ще добави повече романтика и в любовния живот на Лъвовете. Не забравяйте да се възползвате максимално от това. Ако нямате половинка до себе си, периодът е подходящ за нови познанства.

Дева

Сериозен прогрес в любовния живот на Девите ще настъпи още в началото на месеца. Ще се наложи да бъдете упорити, ако искате да разрешите някакъв сложен казус между вас и партньора. За необвързаните е препоръчително да увеличат социалните контакти. Възможно е да получите покана за среща и тя да ви изненада приятно.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време