Свободно време

Весели истории, разказани в детски менюта (галерия)

Радост за всяко дете

04.12.2014г. / 14 08ч.
Михаела Лазарова
Снимки: facebook Anne Widya

Снимки: facebook Anne Widya

Колко често ви се е случвало децата да отказват определени полезни храни или просто да не желаят да се нахранят? Всеки родител е бил изправен пред подобно предизвикателство неведнъж.

В тези моменти възрастните използваме всякакви средства, за да принудим малките като заплахи, разсейване с играчки, обещания и още обещания.

Важно е не само да възпитаме в децата отношение към храната, но и да се научим понякога да бъдем изобретателни при поднасянето на детското меню. Следващият проект е на една креативна майка, която често създава радост на своите деца.

Творческите кулинарни изпълнения на Anne Widya могат да зарадват и най-злоядото дете. Тя успява да превърне и обикновения хотдог в нещо красиво, забавно и изключително апетитно. Оригиналните детски менюта може да приготвите и за рожден ден, както и за всеки друг празник.

Свързани статии

Не се изисква кулинарно майсторство за да направите и тези апетитни еклерчета с крем, които приличат на животинки. Децата винаги са наше вдъхновение. Затова вложете малко повече търпение и опитайте и вие да приготвите подобни детски менюта.

В галерията ни може да видите още от тях.

Снимки: facebook Anne Widya

Коментирай