Свободно време

„Дрескод усмивка“ – видео към песента, посветена на Празничните герои

Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus представиха видеото към песента, която посветиха на празничните герои от Holiday Heroes

04.12.2014г. / 15 08ч.
Аз жената
„Дрескод усмивка“ – видео към песента, посветена на Празничните герои

На 2 декември в Bedroom Premium Club, с подкрепата на Мтел, Празничните герои организираха благотворителен концерт, на който представиха ексклузивната премиера на песента „Дрескод усмивка“. Видеото е вече онлайн.

Гост изпълнители на събитието бяха Теди Кацарова, Дара и New eX Dance Group. Водещи на премиерата станаха Ива Екимова и Иво Танев. И двамата са посланици на каузата, а от сцената Ива разказа и лични истории със срещите си със семействата. Водещите поканиха на сцената и инициатора на каузата – Майкъл Струмейтис. Той изрази огромната си благодарност към помощта на всички доброволци, дарители, посланици на Holiday Heroes, които се обединиха около каузата и показаха, че една малка група е достатъчна, за да започне положителната промяна. Сред големите изненади, които бяха подготвили Празничните герои, бяха и спиращите дъха фотографии на Дилян Марков, направени в Камбоджа. Сред специалните гости, които уважиха събитието бяха още Мира Добрева, Маша Илиева, Камен Алипиев – Кедъра.

Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus посветиха „Дрескод усмивка“ на каузата на Holiday Heroes, които тази Коледа ще помогнат на 5000 семейства да имат пълна празнична трапеза. Песента е по музика и аранжимент на Васил Чергов, който заедно с Майкъл Флеминг – Lexus е автор и на текста на песента. В мейкинга на видеото към „Дрескод Усмивка“ се включиха десетки хора, които дадоха всичко от себе си напълно безвъзмездно, за да може коледната нощ да бъде вълшебна за хиляди семейства.

Клипът е заснет в Zoom Box Center и Villa Victoria – Ловен Парк. Видеото е заснето и режисирано от екипа на New Generation Arts – Павел Пенчев и Евгени Тодоров, които осигуриха и нужното техническо оборудване. За осветлението при заснемането на продукцията се погрижиха PRO Camera Rental. Визията на изпълнителите беше поверена на стилистката Тони, която направи вдъхновяващ аутфит с дрехите на Pepe Jeans. За безупречният външен вид на артистите се погрижи и топ-коафьорът и гримьор Слав. За реализацията на видеото помогна и Вили Боршукова, която е инициатор на Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!“

На благотворителното събитие бяха изложени и спиращите дъха фотографии на Дилян Марков, направени в Камбоджа. Композицията е озаглавена „На Изток. В рая. В безвремието на епохата.“  и се състои от 45 фотографии.

Гостите на благотворителното събитие имаха възможността да си закупят изложените фотоси, а 50% от средствата бяха дарени на Holiday Heroes за закупуването на хранителни продукти, които да станат част от празничните пакети за семейства в нужда.

Коментирай