Свободно време

Грешки, които никога да не допускаме в новогодишната нощ

Или как да преживеем Нова година без да съжаляваме на следващата сутрин?

29.12.2014г. / 16 55ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

В новогодишната нощ задръжките падат лесно, алкохолът обикновено идва в повече на всички и много грешки могат да се допуснат. За да не съжалявате на следващата сутрин, вижте с какво не трябва да правите компромис и какво никога да не допускате да се случи, макар и в нетрезво състояние!

Не отивайте на купон, където може да срещнете бившия

Ако градусът е висок, купонът тече, а чувствата ви не са се изпарили съвсем, има опасност да разкриете сърцето си и да поискате да го целунете в полунощ. Това може да се окаже голяма грешка, за която да съжалявате на следващата сутрин.

Не се напивайте твърде много

Приятна компания, празнична обстановка, приповдигнато настроение – всичко това е предпоставка за ненадейна злоупотреба с алкохола. Не си заслужава. Няма да си спомняте нищо, а вероятно ще има хубави моменти, ще ви боли глава, може да ви прилошее, а ако се отрежете като казаци ще направите и лошо впечатление.

Не забравяйте, че можете да се забавлявате и без да се размазвате до безпаметност.

Не стойте у дома сами

Новогодишната нощ традиционно предполага шумни компании, жадно отброяващи последните минути до настъпването на новата година. Това може да се окаже една от най-големите грешки, защото ще ви вкара в ужасна депресия.

Не допускайте да останете сами и да се самосъжалявате. Не е добре да сте отшелник в навечерието на Нова година. Излезте от пещерата си и се забавлявайте!

Не карайте след като сте пили

Всички знаем колко много произшествия стават по пътищата. По празниците предпоставката за шофиране в нетрезво състояние е още по-голяма. Не си мислете, че на вас няма да ви се случи.

Сигурни сме, че всички си го мислят!

Не се опитвайте да прекарате най-добрата новогодишна нощ в живота си

Прекалено големите очаквания обикновено се сриват доста по-лесно. Оставете се по течението, не се престаравайте и не си представяйте нещо незабравимо, защото плановете обикновено се провалят.

Не във всички случаи, разбира се, но е по-хубаво, ако се изненадате приятно от прекараната вечер, вместо да се разочаровате, че нещата не са протекли като във вашия блян!

Свързани статии

Не забравяйте да вземете пари, телефон, ключове

Искате да се приберете все пак на следващия ден, нали? Ще искате да имате достатъчно пари, за да имате възможност да си прекарате добре. Телефонът ще е връзката със света ви, а ключовете – без тях за къде?

Не се обяснявайте в любов на някой от купона в нетрезво състояние

Ако спазите правилото да не се напивате като кирка, както споменахме, няма да имате нужда от този съвет, но все пак. Типично за подпийналите хора е или да изразят уважението си, или да се „влюбят“ в някого, който им обръща повече внимание на купона.

Освен ако този специален някой не е гаджето ви, разбира се!

Избягвайте всички клишета за новогодишната нощ

Всички предразсъдъци за тази празнична нощ трябва да бъдат пренебрегнати. В противен случай няма да си прекарате добре, а ще мислите само за това как изглеждате, какво говорите и как се държите! Спазвайте тези правила, а останалото оставете на вихъра на нощта!

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
ama 4e gluposti . kakvo pre4i da si gu6ne6 liubim 4ovek i da mu po6epne6 4e go obi4a6 ? da ne sa zabraneni dumite?goliamo 4udo 4e drugi kuponiasvat . za men e vajen liubim 4ovek
отговор Сигнализирай за неуместен коментар