Свободно време

Любовен хороскоп за 29 декември 2014 – 4 януари 2015

Положителни промени в любовта

29.12.2014г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
снимка: thinkstock

снимка: thinkstock

Изпращаме старата 2014 и посрещаме новата година с много положителни промени в сектора на любовта. Ето какво ви очаква.

Овен

Овните са на път да получат красива космическа подкрепа, която ще им помогне да започнат нова романтична връзка. Тази подкрепа на звездите ще продължи до 27.01.2015 година. Тези от вас, които се намират във връзка, могат да се радват на една хубава седмица в сектора на любовта.

Телец

Последните дни на 2014 година и първите на новата година, ще бъдат особени за вас. Ще мислите за работа, за кариерно развитие. Дайте си почивка и обърнете повече внимание на любимия човек. Ако все още търсите любовта, новата година ви е приготвила приятни изненади. Огледайте се!

Близнаци

При Близнаците ще се повиши желанието да проучат нови терени, независимо дали това ще се отнася до вълнуващи пътувания или нещо, свързано с образование. В неделя може да отправите покана към вашата половинка за романтично пътуване или да закупите билети за семинар. И в двете посоки ще може да се радвате на компанията на любимия човек. Самотните Близнаци може да бъдат приятно изненадани в сектора на любовта.

Рак

Ще почувствате силна нужда да се свържете с любимия човек. За щастие вие ще бъдете в добра позиция, за да получите от партньора си каквото ви трябва, за да се чувствате по-сигурни във връзката ви. Положителната трансформация в любовта ще се усеща все по-силно.

Лъв

Любовният ви живот е на път да претърпи положителен обрат. Ако досега нещо не е вървяло така както сте искали, позицията на Юпитер във вашия знак ще ви предостави извънредни положителни емоции. Ако нямате любим човек до себе си, до неделя има големи шансове да се запознаете с интересна за вас личност.

Дева

За самотните Деви настъпва период, в който ще могат да започнат нова любов. Това може да е офис романтика или някой, с когото ще се запознаете на социално събитие или парти вечер. Обвързаните имат възможността да поправят стари грешки. Само така ще върнат хармонията във връзката си.

Коментирай