Свободно време

Храна за щастие с Джейми Оливър

Ще видите рецепти, които ще повдигнат настроението ви

02.01.2015г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Джейми Оливър. Снимка: 24Kitchen

Джейми Оливър. Снимка: 24Kitchen

И през новата 2015 година, 24Kitchen ще ви срещне с едни от най-добрите и любимите ви готвачи, като Джейми Оливър.

В поредицата „Храна за щастие с Джейми Оливър“ става въпрос за онези простички, очарователни изкушения, които всички обичаме. Тя събужда носталгични спомени, отдава почит на традициите и на любимите неща от детството ни.

Превръща готвенето в ритуал и ще ви покаже рецепти, които ще повдигнат настроението ви и ще оправят деня ви. Тези рецепти попадат в десетката – от невероятния бургер и ненадминатия сандвич със сирене, до модернизирани вечни класики, като овчарски пай, хрупкава лазаня с патешко и още много – това е храна, която ви обгръща с топла прегръдка.

Ще откриете любими, позабравени рецепти, като пиле по киевски и равиоли болонезе, нови класики от целия свят, както и някои изключително интересни и вкусни пудинги.

Свързани статии

Заснета в есекския дом на Джейми, поредицата включва децата му Попи, Дейзи, Петал и Бъди, и е изпълнена с вдъхновяващи рецепти, невероятни вкусови комбинации и изключително хитри начини за приготвяне на храната.

Не пропускайте „Храна за щастие с Джейми Оливър“, от 12 януари, всеки понеделник от 13:00 часа по телевизия 24Kitchen. Поредицата е премиера за България.

Коментирай