Свободно време

Нова година в сърцето на града – тази година заслужавате нещо специално

29.12.2014г. / 14 53ч.
Мария Дуковска
Нова година в сърцето на града – тази година заслужавате нещо специално

Докато коледните празници преминават в задушевна семейна обстановка, то Нова година е време да отпразнуваме новото начало подобаващо и да се наградим за добре свършената работа.

Тази година София Хотел Балкан, част от Луксозната Колекция, е приготвил елегантна градска новогодишна гала за всички, които са решили да отпразнуват със стил.

С половинвековна история на един от най-луксозните хотели в столицата, София Хотел Балкан и този път няма да изневери на стила си. Величествената бална зала Роял за първи път ще посрещне новата година с цели две групи – триото за любими песни Soul Family и суинг сензацията Sentimental Swingers. И това е само част от програмата, която обещава да пренесе гостите в атмосфера на изящен лукс.

А какво по-луксозно от празнична трапеза с оригинални рецепти, подбрани съставки и най-богатия избор на деликатеси в столицата. Главният готвач на София Хотел Балкан – Янис Катсикас, е приготвил интерконтинентален бюфет с винаги свежи съставки и блюда за всеки вкус – на морските дарове може да се насладите в богато меню от предястия, а основните ястия предлагат изкусителен избор както за любителите на месо, така и за вегетарианците.

И за да е подобаващо сладък празникът, гостите ще имат избор между девет вида десерт. За тези, които искат да посетят новогодишната гала на София Хотел Балкан без да се тревожат как ще се прибират, хотелът предлага преференциални цени за куверт плюс нощувка.

А всеки гост ще получи шанса да спечели уникална награда от Луксозната Колекция – серията исторически хотели на световната верига Старууд, с което новата 2015 наистина да започне подобаващо.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати